Skip to main content

Mijn naam is Kiki van Rutte.

Lieve jij,

Vanaf 4 september sluit ik mij met Praktijk Kiki aan bij de prachtige groep therapeuten van Praktijk de Watermolen. Mijn naam is Kiki van Rutte en ik werk als holistisch therapeut.
Het is mijn passie om jou te helpen de transformatie te maken van hoofd naar hart. Zodat je kunt doen wat goed voelt. Ik help je om weer te voelen wat voor jou juist is, in plaats van dit te bedenken vanuit je hoofd.
Met meer dan 12 jaar kennis en ervaring in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg heb ik het volste vertrouwen om jou op weg te helpen naar meer balans in je lijf en leven.
Tijdens de behandeling maak ik gebruik van mijn intuïtie, kennis en ervaring. Binnen de holistische therapie gaan we er vanuit dat alles met elkaar verbonden is en kijken we naar verschillende niveaus, zoals het fysieke lichaam, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Hiervoor gebruik ik verschillende behandelmethoden zoals bijvoorbeeld reiki, klankschaaltherapie, mindfulness, systemisch werk, inzicht kaarten, innerlijk kind werk en edelsteentherapie.

Ik nodig je liefdevol uit je open te stellen en de verbinding met je hart te herstellen. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te plannen!
Wees welkom.

Liefs, Kiki
Tel: 06-16107404
E-mail: praktijkkiki@gmail.com