Kindermassage therapie

Kindermassage therapie komt steeds vaker voor. Kinderen zijn heel puur en reageren ook zo. Vaak is het voor kinderen makkelijker om via massage, emoties te tonen en te verwerken.

In onze praktijk in Gemert is er ook speciaal ruimte voor kindermassage therapie. Bij massage voor kinderen moet je niet direct denken aan spierklachten of blessures. Dit komt ook voor, maar relatief weinig. Kindermassage therapie is voornamelijk gericht op het innerlijk van het kind. Het kind wordt zekerder van zichzelf.

Kindermassage therapie versterkt het immuunsysteem, leert kinderen loslaten en verwerken van vervelende gebeurtenissen, verhoogt zelfvertrouwen, verbetert leerprestaties doordat massage stressverlagend is en indrukken worden verwerkt, waardoor ze meer open staan voor nieuwe informatie.

Tijdens de massagetherapie wordt gebruik gemaakt van verschillende vormen van massage therapie, waaronder shiatsu therapie, voetreflexmassage therapie, ontspanningsmassage, aromatherapie en chakramassage therapie.

Viola de Bie is gespecialiseerd in kindermassage therapie. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Praktijk de Watermolen te Gemert.

Telefoonnummer:
0492-362054
06-54773332 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten