Kindermassage therapie

Behandeling

Kindermassagetherapie bij Praktijk de Watermolen in Gemert
Een massage voor kinderen wordt heel anders opgebouwd dan een massage voor volwassenen. In principe is(zijn) de ouder(s) er de eerste behandeling deels bij. Na de eerste behandeling wordt in overleg de vervolgbehandeling zonder de ouder(s) gedaan. (Ook afhankelijk van de leeftijd van het kind.) Na elke behandeling is er altijd contact tussen therapeut en ouder.

Een behandeling kindermassage therapie bij Praktijk de Watermolen in Gemert, bestaat deels uit spelletjes, opdrachten, gesprek en massage. Vandaar dat een behandeling drie kwartier tot 1 uur duurt. Soms komt het voor dat een kind een kort opdrachtje of oefening meekrijgt voor thuis. Het zou fijn zijn wanneer daar thuis wat aandacht voor is.

Elk kind krijgt een eigen map. Hierin zit alles wat het kind doet en meekrijgt voor thuis.

Kindermassage therapie bij Praktijk de Watermolen in Gemert bestaat niet uit losstaande behandelingen. Met uw kind wordt een traject gestart. Behandelingen vinden ongeveer eens per maand plaats. Het kind moet de tijd krijgen de opgedane ervaringen te verwerken. Na een aantal behandelingen vindt een terugkoppeling met de ouder(s) plaats. Behandelingen kunnen (deels) gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. Deze vergoedingen vallen binnen het aanvullende pakket van verzekering. Voor de precieze bedragen van vergoeding kunt u contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.
Voor het maken van een afspraak of meer informatie over kindermassage therapie bij Praktijk de Watermolen in Gemert kunt u bellen met:
0492-362054
06-54773332

  Zoë

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten