Skip to main content

Mijn naam is Maud van Schijndel.

Na in 2004 mijn opleiding afgerond te hebben als Shiatsu Therapeute ben ik een jaar lang gaan stage lopen bij mijn oom Gerard van Schijndel.

In 2005 ben ik zelfstandig verder gegaan en werkte we op afstand samen verder. Na het plotseling overlijden van mijn oom in 2010 werd het te druk voor mij om nog alleen verder te gaan. Ik heb toen besloten om er collega’s bij te zoeken, we hebben toen aan de Watermolen een praktijk opgezet. Inmiddels zijn we door gegroeid en is mijn droom uitgekomen om samen met mijn partner Edwin een pand te hebben gebouwd waar verschillende discipline’s complementaire geneeskunde samen komen met allemaal zelfstandig werkende therapeuten. De naam Watermolen hebben we meegenomen naar de Molenrand 3 in Gemert. 

Mijn specialiteit is Shiatsu Therapie. Shiatsu is een manuele therapie waar voornamelijk de duimen en handpalmen worden gebruikt om druk uit te oefenen op het lichaam. Zo worden de interne stoornissen gecorrigeerd en het herstel bij klachten bevorderd. Shiatsu wordt ingezet bij veel klachten zoals: nek en schouderklachten, rugklachten, hooikoorts, darmklachten, migraine, hormonale klachten, exceem, mentale klachten.

Indien u aanvullend verzekerd bent, worden de kosten van een behandeling vaak (deels) vergoed. Zie algemene vergoedingen per verzekeraar van aangesloten LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten) therapeuten.
Raadpleeg voor specifieke vergoedingen uw eigen zorgverzekeraar. 


Aangesloten bij:

  &