Nieuws:

Coaching en mentale ondersteuning

 

Al jaren kan iedereen terecht bij Praktijk de Watermolen voor fysieke klachten, de laatste jaren groeit alsmaar de vraag naar mentale ondersteuning. Daar is nu de oplossing voor gevonden!

Vanaf heden wordt ons team bij de Watermolen versterkt door Pjotr Paijmans, persoonlijke coach met een achtergrond in NLP, systemisch werk, Huna, 365 succesvol en bedrijfskunde.

Pjotr Paijmans - ActieCoaching


‘’Mijn naam is Pjotr Paijmans, 25 jaar oud en sinds mijn 17e al in aanraking met coaching en persoonlijke ontwikkeling. NLP is de eerste vorm die ik heb leren kennen. Naast NLP heb ik ook kennis over systemisch werken, de 365 methodiek en Huna mogen opdoen. Op mijn site staan al deze methodieken verder toegelicht: https://actiecoaching.nl.

 

Het samenvoegen van verschillende methodieken, mijn drang om constant te blijven ontwikkelen en mijn praktische basis al bedrijfskundige, hebben mij als coach gevormd. Ik geloof erin en heb ervaren dat het vergroten van het respect en liefde voor jezelf, je naar een leven vol passie en betekenis kan brengen.

 

Zelf wil ik graag de wereld mooier achterlaten dan ik haar gevonden heb, voor mij is de perfecte manier hiervoor om de liefde en het respect wat mensen voelen voor zichzelf te vergroten. Vanuit deze rust, acceptatie en liefde naar jezelf kan je in veel dieper en meer betekenis vol contact met jezelf en de ander komen. Vervolgens kun je dit naar buiten uitdragen en ook daar de liefde vergroten.’’

 

Gun jezelf de eerste stap!

 

Je kunt vanaf nu contact op nemen met Pjotr. Wij gunnen iedereen kans om zichzelf te ontplooien en ontwikkelen, daarom kan je nu nog gebruik maken van een gratis en vrijblijvend intake gesprek van maximaal 30 minuten. Tijdens dit gesprek kom je erachter wat ActieCoaching voor jou kan betekenen, wat er van jou wordt verwacht tijdens het traject en wat je naast de coachsessies als ondersteuning kunt verwachten.

 

e-mail: info@actiecoaching.nl 

mobiel: 06 31 23 67 52

Instagram: https://www.instagram.com/pjotrpaijmans/

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten