Over ons

Praktijk de Watermolen in Gemert, is in juni 2011 geopend als praktijk voor complementaire geneeskunde. U kunt hier voor behandelingen terecht zonder verwijzing van de huisarts. Onze consulten vallen onder de alternatieve geneeskunde van uw aanvullende ziektekostenverzekering.

Voor de hoogte van de vergoeding shiatsu, voetreflextherapie en acupunctuur, kunt u terecht op de website van de LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurkundig Therapeuten), VNRT (Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapie), website van ZHONG of bij uw eigen zorgverzekering.

KAB
Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen is een onafhankelijke overkoepelend orgaan waarbij cliënten met een klacht over een therapeut terecht kunnen. Ook houdt ze zich bezig met het verzorgen van tuchtrechtzaken. Mochten er dus klachten zijn waar u met ons niet uit komt, kunt u zich hier melden.
www.kab-klachten.nl

Ingrid Arts en ook Maud van Schijndel en Viola de Bie zijn aangesloten bij een andere onafhankelijke koepel organisatie. Het RBCZ en SCAG. Op de website van het RBCZ en SCAG vindt u hierover meer informatie.
www.rbcz.nu
www.scag.nl

Behandelingen zijn altijd volgens afspraak. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te behandelen. 
Afhankelijk van de ernst van de klacht, de soort behandeling en de therapie, zal de duur behandeling variëren van een half uur tot een uur. Ook zal bij een eerste behandeling bekeken worden of u één of meerdere keren in de week behandeld zult moeten worden.

Gemaakte afspraken dienen 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders kunnen ze in rekening worden gebracht. Hierbij is het dan niet mogelijk om deze te declareren bij uw verzekering. Op al onze behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Tel. 0492-362054

praktijkmedewerkers

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten