Over ons

Pjotr Paijmans

 

Mijn naam is Pjotr Paijmans, fulltime coach met een passie voor efficiënte en effectieve ontwikkeling. Tijdens mijn opleiding tot HBO bedrijfskundige in Nijmegen ben ik mijzelf gaan specialiseren als coach, eerst puur gericht op NLP en later ook geleerd van systemisch werk, Huna en 365 succesvol.

Gedurende het afstudeeronderzoek van mijn HBO opleiding tot bedrijfskundige heb ik de stap gemaakt en heb mijzelf ingeschreven bij de KVK om mijn eigen coachpraktijk officieel te maken. Vervolgens ben ik gestopt bij mijn toenmalige baan om mijzelf volledig op coaching te kunnen richten.

Gedurende mijn HBO studies ben ik begonnen met het coachen van individuen. Dankzij mijn achtergrond als bedrijfskundige heb ik naast de inspirerende en motiverende coachmethodieken ook de handvaten en tools om effectief en efficiënt met de problemen in je leven om te gaan. 

Ik maak tijdens coaching graag gebruik van de prachtige natuur om ons heen. De natuur heeft een rustgevende werking en door middel van het letterlijk in beweging komen worden de hersenen ook extra geactiveerd.

Voor een directe afspraak bij mij thuis of in de nabijgelegen natuur kun je bellen met: 06 31 23 67 52 of stuur een mailtje naar info@actiecoaching.nl

Pjotr Paijmans

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten