Over ons

Viola de Bie

Na mijn opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs, ben ik in 2001 begonnen aan de opleiding voor shiatsu therapie bij Qing Bai in Nijmegen. Na 4 jaar heb ik de opleiding afgerond op HBO niveau en ben daarna meteen begonnen in de praktijk van Gerard van Schijndel in Gemert.

In 2007 ben ik kreeg ik mijn eigen vaste uren op woensdag in de praktijk van Corry van Vliet. Sinds juni 2011 ben ik werkzaam in Praktijk de Watermolen op verschillende dagen.

In 2011 ben ik gestopt met mijn baan als leerkracht in het basisonderwijs om me echt verder te ontwikkelen binnen de natuurgeneeskunde. Deze jarenlange ervaring in het werken met kinderen zorgt ervoor dat ik me ben gaan specialiseren op het gebied van massage therapie bij kinderen. Inmiddels zijn we op de Watermolen uit ons jasje gegroeid en zijn we vanaf november 2020 verhuisd naar de Molenrand 3 in Gemert. Hier kan ik mijn praktijk verder uitbreiden en ben ik meerdere dagen in de praktijk aanwezig. 

Voor meer informatie of het direct maken van afspraken met mij:
06-54773332
praktijkdewatermolen@gmail.com 
Viola de Bie 

lid LVNT-Nederland - 07.069
KvK nummer - 52354652

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten