Overige behandelingen

BreuS Massage

De Breuß massage dankt zijn naam aan Rudolf Breuß (†1990), een Heilpraktiker uit Oostenrijk. Het gaat om een massage van de rug, waarbij het gebied rondom de wervelkolom wordt gemasseerd met Johannesolie (St.Janskruidolie).

Er worden grepen aangeleerd die gericht zijn op het rekken van de wervelkolom zodat de tussenwervelschijven meer ruimte krijgen en de kans krijgen tot herstel. De massage wordt zacht, rustig en met relatief weinig druk uitgevoerd en geeft hierdoor al vrij snel een diepe ontspanning.

In het tweede deel (energetisch) wordt gewerkt met vloeipapier. Hierdoor wordt de olie goed opgenomen in de huid en het ontspannende en herstellende effect versterkt.

Deze massage is een op zichzelf staande massage en kan daarnaast prima worden toegepast voorafgaand aan of volgend op een Dorn behandeling. Bij cliënten met bijv. ernstige osteoporose kan de Breuß massage worden ingezet in plaats van een Dorn behandeling.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
info@praktijkdewatermolen.nl
0492-362054  

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten