Shiatsu therapie

Shiatsu therapie is van oorsprong een Oosterse therapievorm. Shi = vinger, Atsu = druk. De therapeut drukt of masseert drukpunten of acupunctuurpunten die op de meridianen (energiebanen) liggen van het lichaam. Elke meridiaan is gekoppeld aan een orgaan of lichaamsfunctie. Door het drukken of masseren van de punten op de meridianen, oefent de shiatsu-therapeut invloed uit op de energiestroom van de meridianen en op het daarbij behorende orgaan. Deze massage therapie heeft geen leeftijdsgrens. Shiatsu is een natuurgeneeswijze, waarin het zelfgenezend en zelfsturend vermogen van het lichaam centraal staat. Shiatsu behandelingen zijn weerstandsverhogend en dus zeker in deze tijd, waarin het Corona virus zo'n grote invloed op ons leven heeft, een aanrader.

Meest voorkomend binnen de praktijk zijn spierklachten, rugklachten, maag-darmklachten, allergieën zoals hooikoorts, onrustige benen, migraine, ondersteuning van chemo-therapie.
 nek

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten